PER COMENÇAR
Pà rústic amb mantega fumada 6,5
Pà amb tomàquet 3,5
Anxova sobre pa de croisant amb mantega fumada 4,5
La Gilda (unitat) 2
Cecina de Wagyu 15,5

Ostra nº2 de Normandia (unitat) 4,5
Taula de formatges del Kike 12,5

FREDS
Amanida de tomàquet 8,5
Esqueixada de bacallà 13,5
Brioix de Steak Tartar 7,5

Desembarcament de Normandia 55
Ensaladilla rusa 9,5
Carpaccio de cigala amb ous de truita, tobiko i wasabi 24
Stracciatella amb garota 15,5

CALENTS
Patates baby amb salsa de formatge i encenalls de pernil ibèric 8,5
Truita oberta amb bolets de temporada 9,5
Pollastre fregit cajún 12,5
Carxofa confitada amb crema de foie i formatge 10,5
Pèsols frescos del Maresme amb botifarra i cansalada ibèrica 19,5

COSES SERIES
Mandonguilles amb salsa de tomàquet casolana 15,5
Tataki vaca vella amb salsa cafè de París 24
Calamar planxa farcit de sobrassada 17,5
El Pop – 300g (2 persones) 38,5

Canelons de cua de bou 19,5

 

PARA EMPEZAR
Pan rústico con mantequilla ahumada 6,5
Pan con tomate 3,5
Anchoa sobre pan de croisant con mantequilla ahumada 4,5
La Gilda (unidad) 2
Cecina de Wagyu 15,5

Ostra nº2 de Normandía (unidad) 4,5
Tabla de Quesos de Kike 12,5

FRÍOS
Ensalada de tomate 8,5
Esqueixada de bacalao 13,5
Brioix de Steak Tartar 7,5

Desembarco de Normandía 55
Ensaladilla rusa 9,5
Carpaccio de cigala con huevas de trucha, tobiko y wasabi 24
Stracciatella con erizo 15,5

CALIENTES
Patatas baby con salsa de queso y virutas de jamón 8,5
Tortilla vaga con setas de temporada 9,5
Pollo frito cajún 12,5
Alcachofa confitada con crema de foie y queso 10,5
Guisantes frescos del Maresme con butifarra y panceta ibérica 19,5

COSAS SERIAS
Albóndigas con salsa de tomate casera 15,5
Tataki vaca vieja con salsa café de París 24
Calamar plancha relleno de sobrasada 17,5
El Pulpo – 300g (2 personas) 38,5

Canelones rabo de buey 19,5

 

TO GET STARTED
Rustic bread with smoked butter 6,5
Bread with tomato 3,5
Anchovy on croissant bread with smoked butter 4,5
La Gilda (unit) 2
Wagyu jerky 15,5

Oyster nº2 from Normandy (unit) 4,5
Kike cheese board 12,5

COLD
Tomato salad 8,5
Codfish esqueixada 12,5
Steak tartar briox 7,5

Normandy landing 55
Ensaladilla rusa 9,5
Norway lobster carpaccio with trout roe, tobiko and wasabi 24
Stracciatella with sea urchin 15,5

HOT
Baby potatotes with cheese sauce 8,5
Open omellette with seasonal mushrooms 9,5
Cajun fried chicken 12,5
Artichoke confit with cream of foie and cheese 10,5
Fresh green peas from Maresme with sausage and iberian bacon 19,5

SERIOUS THINGS
Meatballs with homemade tomato sauce 15,5
Old cow tataki with Parisian brown sauce 24
Grilled squid stuffed with sobrasada 17,5
The Octopus – 300g (2 people) 38,5

Oxtail cannelloni 19,5