PER COMENÇAR
Pà rústic amb mantega fumada 6,5
Pà amb tomàquet 3,5
Anxova sobre pa amb mantega fumada 4,5
La Gilda (unitat) 2La Gilda (unitat) 2
Sobrassada de Cal Rovira amb mel 9,5
Mollete de calamars amb salsa kimchi 5,5

Ostra nº2 de Normandia (unitat) 4,5
Taula de formatges del Kike 12,5

FREDS
Amanida de tomàquet 8,5
Esqueixada de bacallà 13,5
Brioix de Steak Tartar 7,5

Ensaladilla rusa 9,5
Carpaccio de cigala amb ous de truita, tobiko i wasabi 24
Stracciatella amb tomàquet cherry confitat, oli d'alfàbrega i pinyons 12,5

CALENTS
Patates baby amb salsa de formatge i encenalls de pernil ibèric 8,5
Truita oberta amb bolets de temporada 9,5
Pollastre fregit cajún 12,5
Carxofa confitada amb crema de foie i formatge 10,5

COSES SERIES
Mandonguilles amb salsa de tomàquet casolana 15,5
Tataki vaca vella amb salsa cafè de París 24
Calamar planxa farcit de sobrassada 17,5
El Pop – 300g (2 persones) 38,5

Canelons de cua de bou 19,5

 

PARA EMPEZAR
Pan rústico con mantequilla ahumada 6,5
Pan con tomate 3,5
Anchoa sobre pan con mantequilla ahumada 4,5
La Gilda (unidad) 2La Gilda (unidad) 2
Sobrasada de Cal Rovira con miel 9,5
Mollete de calamars amb salsa kimchi 5,5
Ostra nº2 de Normandía (unidad) 4,5
Tabla de Quesos de Kike 12,5

FRÍOS
Ensalada de tomate 8,5
Esqueixada de bacalao 13,5
Brioix de Steak Tartar 7,5

Ensaladilla rusa 9,5
Carpaccio de cigala con huevas de trucha, tobiko y wasabi 24
Stracciatella con tomate cherry confitado, aciete de albahaca y piñones 12,5

CALIENTES
Patatas baby con salsa de queso y virutas de jamón 8,5
Tortilla vaga con setas de temporada 9,5
Pollo frito cajún 12,5
Alcachofa confitada con crema de foie y queso 10,5

COSAS SERIAS
Albóndigas con salsa de tomate casera 15,5
Tataki vaca vieja con salsa café de París 24
Calamar plancha relleno de sobrasada 17,5
El Pulpo – 300g (2 personas) 38,5

Canelones rabo de buey 19,5

 

TO GET STARTED
Rustic bread with smoked butter 6,5
Bread with tomato 3,5
Anchovy on bread with smoked butter 4,5
La Gilda (unit) 2
Sobrasada with honey 9,5
Calamari sandwich with kimchi sauce 5,5

Oyster nº2 from Normandy (unit) 4,5
Kike cheese board 12,5

COLD
Tomato salad 8,5
Codfish esqueixada 12,5
Steak tartar briox 7,5

Ensaladilla rusa 9,5
Norway lobster carpaccio with trout roe, tobiko and wasabi 24
Stracciatella with fresh tomatoe 12,5

HOT
Baby potatotes with cheese sauce 8,5
Open omellette with seasonal mushrooms 9,5
Cajun fried chicken 12,5
Artichoke confit with cream of foie and cheese 10,5

SERIOUS THINGS
Meatballs with homemade tomato sauce 15,5
Old cow tataki with Parisian brown sauce 24
Grilled squid stuffed with sobrasada 17,5
The Octopus – 300g (2 people) 38,5

Oxtail cannelloni 19,5